Velkommen tilbage til hverdagen – Praktisk introduktion til personlig storytelling

Er det nu du skal finde din historie, dit ‘why’ for at gøre resten af 2017 til dit år?

Hverdag tid

Velkommen tilbage til hverdagen

Har du svært ved at komme i gang efter sommerferien? Kan du ikke huske, hvorfor du er i det her job, eller hvad der lige var så enormt vigtigt for dig, da du startede dit eget firma, eller trænger du bare til at genfinde gnisten?

Måske er det på tide at få kigget på din historie, dit “why”, det der er og har været vigtigt for dig.

Jeg kender det så godt. At miste gejsten. Jeg har selv svært ved at komme i gang efter en ferie, hvor jeg har haft fokus på alt andet end arbejde. Det tager tid at komme tilbage og i flow.

Derfor har jeg besluttet at holde en “Velkommen tilbage til hverdagen”-workshop lørdag d.16. september i København.

Workshoppen

Workshoppen bliver en introduktion til personlig storytelling, med et fokus i dig og din historie. Vi kommer til at arbejde med storytelling, lytning og relationer.

Metode: Gennem oplæg (10%) og praktiske øvelser (90%) lærer du og de andre deltagere jeres egne historier at kende samtidig med, at I får redskaber til at lytte og give feedback på en anerkendende måde. Der er fokus på at finde historien.

Resultat: Du kommer hjem med en historie, der kan huske dig på hvorfor du gør som du gør. En historie du kan arbejde videre med, dele med andre og tage frem, når du skal huske, hvad der er vigtigt for dig. Og du oplever hvor stærkt det kan være, når vi deler vores historier med hinanden.

Forberedelse: Et af principperne bag workshoppen er, at jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Der bliver arbejdet i mindre grupper fra 3-6. Til workshoppen skal du medbringe en ting eller et symbol der betyder noget i forhold til dit firma, arbejde eller liv.

Tilmelding og betaling: Gennem Billetto*, eller på mail ditte@u-story.dk for info om bankindbetaling og faktura. Prisen er 395 kr. der skal betales inden workshoppen. *Gebyr ved betaling gennem Billetto.

OBS. Dette er en introduktion til personlig storytelling, og du vil opleve, hvordan det virker både at fortælle og at virkelig lytte til andres historier.

En U-Story workshop tager udgangspunkt i dig og din historie. Uanset hvad din bevæggrund er for at være med, så tager du hjem en oplevelse rigere.