Onlinekursus: Personlige fortællinger i en foranderlig tid

Når verden er af lave, og vi ikke har en tidshorisont at forholde os til, kan det være svært at rumme sig selv som menneske. 

På onlinekurset “Personlige fortællinger i en foranderlig tid”, bruger vi historier som en måde at begribe den nye dagligdag, vi er nu er en del af. Meget er forandret, men vores historier, erindringer og tanker er der stadig. 

De ugentlige kursusgange tager hver uge udgangspunkt i et nyt overordnet emne, som vil bliver præsenteret af underviseren. Der er tid til at komme i gang med at skrive og overveje sin historie. Der vil være en storycircle, hvor man deler sine historier, lytter aktivt og giver feedback på det man hører med hinanden. 

Tændstik historier stor

Hver gang vil bestå af:

  • Gennemgang af et nyt skrivetema
  • Skrivetid
  • Storycircle
  • Rewrite
  • Historiedeling

Kurset er for dig, der godt kan lide at skrive. Dig der har lyst til at være en del af et fællesskab og føle en connection med andre mennesker, også gennem en skærm. Dig der har lyst til at arbejde med dine egne personlige historier. 

Afhængig af antallet af deltagere, vil man få muligheden for at facilitere en storycircle mindst en gang i forløbet. 

Det kræver ingen forberedelse at deltage, men man kan med fordel arbejde videre med sine historier mellem hver gang. Selvom kurset ikke lægger op til at det er en samlet fortælling man skaber, så kan det give mening at kigge på det, når man ikke er der.

Man kan få følgende ud af at deltage i forløbet:

  • Et fast ugentligt holdepunkt, på trods af skiftende offentlige retningslinier
  • En måde at håndtere dagligdagens uforudsigelighed (da vores historier er oplevet i en mere linær verden)
  • Blive en bedre fortæller
  • Få indsigt i hvad dine  historier betyder for dig og de mennesker omkring dig
  • Komme i gang med at skrive, enten for første gang, eller på en anden måde end du er vant til

Praktisk information

Kurset strækker sig over 7 tirsdage fra kl. 19-21.15 inkl. pause/rewritetid med start d. 20.oktober 2020.

Det koster 1299 kr. at deltage, er du økonomisk udfordret, så kontakt Ditte, der har afsat et par pladser til nedsat pris til sådanne tilfælde. 

Vi kommer til at bruge den platform der hedder Zoom, og hvis du ikke kender den, kan du med fordel se denne video, eller finde en anden på nettet, inden første mødegang. Du vil få tilsendt et link til mødet inden første kursusgang.

Tilmelding på mail, senest d.16/10 på ditte@u-story.dk.