U-Story og jobsøgning

Ny måde at finde dig selv som jobsøgende

Som jobsøgende er man hele tiden på jagt efter nye måder at præsentere sig selv på. Med et forløb hos U-Story kommer fokus til at ligge på dig, din fortælling, dine valg og dine nyerhvervede evner.

Find meningen

Dagene går, og jo længere tid der går, jo mere ligner de hinanden, med ansøgninger, møder trawling af jobportaler. Jeg husker det selv, og jeg husker den meningsløshed der nemt kunne indfinde sig.

Da jeg tilfældigvis mødte digital storytelling som desillusioneret jobsøgende, var det som de endeløse dage fik mening. Her var noget, hvor det var mig, der var vigtigt, der var ingen arbejdsgiver eller jobkonsulent, der skulle vurdere mig. Mine medkursister var mine guider, de rådgav og spurgte ind, men det var mig der bestemte.

Det var opløftende at lære nye ting, som videoredigering og filmproduktion, og fantastisk at genopdage glemte minder og evner som at skrive og give feedback til andre. At lytte og blive lyttet til, at eksistere og være god nok lige præcis som jeg var. Efter workshoppen var jeg fuld af tro på mig selv, overrasket over hvad det gjorde ved mig. Der gik heller ikke lang tid før jeg landede mit drømmejob.

Hvorfor og hvordan?

Hos U-Story vil vi give jobsøgende troen tilbage. Alle mennesker har en historie at fortælle, og det er det der gør os til mennesker, og det er i sidste ende et menneske og ikke et CV, som bliver ansat.

En workshop hos U-Story består af flere vigtige komponenter bl.a.:

  • Personlig udvikling
  • Nye kompetencer
  • Din egen film

Så kontakt os, og kom med på den næste workshop for ledige.

I U-Story sætter vi individet i centrum i en gruppeproces. Der er plads til alle, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Vi arbejder ud fra et princip om, at alle har en historie og alle kan lære at fortælle den. De digitale værktøjer vi bruger er så vidt muligt gratis og frit tilgængelige for alle med en computer eller tablet.

U-Story – fordi det er vigtigt at dele din egen historie.