Find din personlig drivkraft – Århus

Din personlige drivkraft er din virksomheds DNA. Denne drivkraft ligger ofte gemt i vores personlige historier. Tag med på U-storys workshop og find den.

Tændstik historier storFormålet: At vise og lære dig som iværksætter, enten etableret, nystartet eller nysgerrig, hvordan du kan bruge personlig storytelling, din DNA, i din forretning til at forbedre kommunikation med kunder, ansatte, samarbejdspartnere mm. samt at hjælpe dig med at huske, hvad der er vigtigt for dig.

Metode: Gennem oplæg (10%) og praktiske øvelser (90%) lærer du og de andre deltagere jeres egne historier at kende samtidig med, at I får redskaber til at lytte og give feedback på en anerkendende måde. Der er fokus på at finde historien.

Resultat: Du kommer hjem med en historie, du kan dele med dine følgere på sociale medier, dine investorer, dine venner og dit netværk. Du har en idé om, hvordan du fremover kan bruge personlig storytelling i sin virksomhed.

Forberedelse: Et af principperne bag workshoppen er, at jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Der bliver arbejdet i mindre grupper. Du må gerne inden workshoppen have overvejet, hvorfor du har valgt at starte dit firma.

Hvor: Langengevej 3, Langengevej 3, 8240 Risskov

Pris: 299 kr. Billetter købes på billetto* eller bankoverførsel, send mail til ditte@u-story.dk for flere oplysninger. *ved køb på billetto tilføjes et gebyr.

En U-Story workshop tager udgangspunkt i dig og din historie. Uanset hvad din bevæggrund er for at være med, så tager du hjem en oplevelse rigere.

Hvis du har spørgsmål til workshoppen eller til U-story, send en mail til ditte@u-story.dk, eller besøg U-story på facebook.

OBS. Dette er en introduktion til personlig storytelling, og du vil opleve, hvordan det virker både at fortælle og at virkelig lytte til andres historier.