Workshops og foredrag

Bliv stærkere til personlig storytelling, processtyring og visuel kommunikation.

Alle workshops og forløb kan tilrettelægges til virksomheder såvel som private.

1/2 – 2 dages workshop:

Hvis du er nysgerrig på, hvad storytelling kan, og hvordan du kan bruge det så er det 1-dags workshoppen et godt sted at starte. Her får du en kort introduktion til digital storytelling, mulighed for at lave manuskript, få feedback, lave din egen film og dele den med andre. Kan også fokusere på en bestemt del af processen.

3 dages workshop:

Et selvudviklende forløb, hvor vi går i dybden med din motivation og din historie. Du bliver med resten af holdet guidet igennem en proces fra idéudvikling/historievækning til manuskript-skrivning med instruktion, lydoptagelse, billedudvælgelse, filmredigering og til sidst en fejring af forløbet med en fælles filmvisning. Vi arbejder ud fra metoden Digital Storytelling, som ud kan læse mere om her.

Fortæller-café :

2-4 timer hvor den mundtlige fortælling er i centrum. Vi finder historier, deler dem og gør dem endnu bedre. Vi arbejder med: historiefinding, historiedeling, historiefortælling, aktiv lytning, anerkendende feedback, performance. Skræddersys til dit formål, uanset om det er teambuilding, ledertræning, underholdning eller personlig udvikling.

Foredrag:

Hvorfor er det så vigtigt at huske den personlige fortælling? Hvordan kan den være med til at give autensitet til dig, dit firma, eller dit produkt? Få svarene til et foredrag med U-Story. Vi skræddersyr indholdet til dit formål, men den personlige fortælling vil altid være i centrum. I et fordrag/oplæg vil der ofte indgå øvelser, men der kræves ingen særlige forudsætninger fra deltagerne.

Andre forløb:

U-Story specialdesigner andre forløb af kortere og længere varighed alt efter behov.

Workshop gruppe

 

 

 

I U-Story sætter vi individet i centrum i en gruppeproces. Der er plads til alle, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Vi arbejder ud fra et princip om, at alle har en historie og alle kan lære at fortælle den. De digitale værktøjer vi arbejder med, er så vidt muligt gratis og frit tilgængelige for alle med en computer eller tablet.

Kontakt

Kontakt os her på U-Story for mere info og for datoer for næste arrangement.

Mail: info@u-story.dk

Telefon: 27 28 24 57