Fortællerworkshop – Esbjerg

Foråret er over os, og det er tid til nye fortællinger og nye begyndelser. Vær med på Fortællerworkshoppen og find dine egne historier.

forår i blomst

Fortællerworkshoppen er en praktisk introduktion til personlig storytelling, med et fokus i dig og din historie. Vi kommer til at arbejde med storytelling, lytning og relationer.

Metode: Gennem oplæg (10%) og praktiske øvelser (90%) lærer du og de andre deltagere jeres egne historier at kende samtidig med, at I får redskaber til at lytte og give feedback på en anerkendende måde. Der er fokus på at finde historien.

Resultat: Du kommer hjem med en historie, der kan huske dig på, hvorfor du gør som du gør. En historie du kan arbejde videre med, dele med andre og tage frem, når du skal huske, hvad der er vigtigt for dig. Og du oplever hvor stærkt det kan være, når vi deler vores historier med hinanden.

Forberedelse: Et af principperne bag workshoppen er, at jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Der bliver arbejdet i mindre grupper fra 3-6. Til workshoppen skal du medbringe en ting eller et symbol der betyder noget for dig.

Tilmelding og betaling: Gennem Billetto*, eller på mail ditte@u-story.dk for info om bankindbetaling og faktura. Prisen er 295 kr. der skal betales inden workshoppen. *Gebyr ved betaling gennem Billetto.

OBS. Dette er en introduktion til personlig storytelling, og du vil opleve, hvordan det virker både at fortælle og at virkelig lytte til andres historier.

En U-Story workshop tager udgangspunkt i dig og din historie. Uanset hvad din bevæggrund er for at være med, så tager du hjem en oplevelse rigere.

Udtalelse fra tidligere deltager Ellie Malou Lassen, iværksætter:

Workshoppen med Ditte gav mig endnu mere mod på at fortsætte mit arbejde, kaste mig ud i nye projekter og nu med en større sikkerhed om, at det hele nok skal gå, for når jeg ser tilbage på min historie, så har det altid lykkedes for mig, og jeg har tillid til, at det vil fortsætte sådan.