om U-story

Når vi fortæller og lytter til historier eksisterer vi

Storysharing in action

Hvorfor U-story?

De historier vi fortæller os selv om os selv og omverdenen er med til at definere vores virkelighed. U-Story hjælper dig med at afdække dine historier, måske har du glemt, hvorfor det er, du har valgt lige netop din profession, måske sidder du fast i en hverdag af gentagelser, måske har du bare lyst til at lære noget nyt. Der er mange grunde til at deltage i en workshop eller et foredrag.

Hvad er U-story?

Gennem workshops, foredrag og oplæg lærer du, hvordan du kan bruge din egen historie til at empower dig i din hverdag. Måske sidder du fast i en stilling eller situation du ikke helt føler dig hjemme i, måske er du jobsøgende og har brug for at se på dig selv med nye øjne, det kan også være, at du trænger til at huske dine gode historier.

Læs mere om personlig storytelling her.

Læs mere om dine muligheder her.

Hvem er U-story?

U-Story er mig, Ditte Madvig Evald, jeg har startet U-story for at hjælpe dig med at connecte med dig selv, dine historier og med andre.

Ditte Madvig Evald grundlægger af U-story

Jeg bliver stolt og glad, hver eneste gang deltagerne lukker op og deler ud af deres historier, jeg lærer dem at kende, og de opdager sider af sig selv de måske havde glemt. Det er verdens bedste job! – Ditte

 

Storytelling har været et omdrejningspunkt for mig gennem hele mit liv, fra litterære venner i barndommen til litterære teorier og filmnørderi i mit studieliv på Litteraturvidenskab og Moderne kultur og Kulturformidling. Ikke at forglemme arbejdet med at fortælle firmaets og kundernes gode historier, mens jeg arbejdede professionelt med kommunikation og sociale medier.

Det var dog først, da jeg for første gang konfronterede mig selv og mine egne historier gennem digital storytelling, at jeg opdagede hvor kraftfuldt det er.  Hvor meget vi har at dele, hvor meget det betyder hvad vi fortæller om os selv og hvad der sker, når man bliver konfronteret med sin egen historie sammen med andre og lærer at lytte til deres. Der var ingen tvivl om, at det var det jeg skulle bruge mit liv på; at give andre mennesker muligheden for at blive herre over deres egen historie.