Workshop KPH

Personlig storytelling for dig der er iværksætter eller specialestuderende

movie maker 3 bedst billetto sh

Savner du at få mere retning på dit liv eller projekt eller en ny måde at dele din passion på, så er workshoppen for dig. Du kommer til at arbejde med din personlige historie og i løbet af dagen producerer du din egen lille film.

Workshoppen ligger d.21/9 fra 10 – 16.30 i Kph, Enghavevej 80-82, 3.sal, 2450 København. Vi kommer gennem forskellige trin, der bl.a. åbner op for dine historier, arbejder med manuskriptskrivning, filmskabelse og en dialog omkring storytelling som personlig branding.

Vi kommer gennem forskellige trin, der bl.a. åbner op for dine historier, arbejder med manuskriptskrivning, filmskabelse og en dialog omkring storytelling og personlig branding.

Du får:

  • Ny viden om personlig storytelling
  • Nye værktøjer til personlig branding (Video og personlig storytelling)
  • Mulighed for selvudvikling
  • Fornyet energi og selvtillid

Hvis du melder dig til, er det vigtigt, at du kan deltage hele dagen, da det er en proces der kræver tilstedeværelse og respekt for de andre deltagere.

Der er plads til 6 personer og det bliver i mødelokale 4 på 4. fra klokken 10 – 16.30 og der vil være opfølgning og evt. forbedring af filmene i uge 39.

Jeg afholder workshoppen dels for at dele ud af min viden, men også for at samle viden, så det er vigtigt, at du har lyst til at svare på spørgsmål og at der vil blive taget billeder undervejs.

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage, du skal blot medbringe computer med et filmprogram ( gratis: iMovie til Mac eller Moviemaker til PC).

Udtalelse fra tidligere deltager:

Jeg meldte mig til workshoppen, fordi jeg havde brug for inspiration til min egen fortælling. Undervejs opdagede jeg, hvor sjovt det er at tænke ud af boksen i forhold til jobsøgning. Jeg tror, jeg kommer til at tænke mere i billeder og fortællinger, og ikke være så bange for at tænke ud af boksen fremover.

Tine S.

 Film fra tidligere workshop
Malous film
Malou er iværksætter i sit eget firma En bid af Malou. 
I U-Story er individet i centrum i en gruppeproces. Der er plads til alle, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Vi arbejder ud fra et princip om, at alle har en historie og alle kan lære at fortælle den. De digitale værktøjer vi arbejder med, er så vidt muligt gratis og frit tilgængelige for alle med en computer eller tablet.