Personlig storytelling for iværksættere – workshop

WS gruppe

Som iværksætter er der gode dage og dårlige dage, jeg kender det fra mig selv, men for de fleste er der en grund til at vi har valgt at tage springet, tilvalgt friheden og ansvaret: Vi kunne ikke lade være! Her ligger ofte firmaets DNA, den drivkraft der får os videre, når der er modgang. Det er ofte også en superfed historie! Og det er den historie, passionen, jeg gerne vil hjælpe med at finde og formidle.

Dagen består af tre elementer:

 – Find historien: øvelser der lukker op for kreativitet og minder  

– Skab historien: udvælgelse og arbejde med den endelige historie (manus, billeder, film)

Del historien: fejring og fællesvisning af det færdige resultat

Det bliver en travl dag, så det handler om at holde tungen lige i munden, og se det som en mulighed for at begynde at bruge personlige fortællinger i dit liv og dit arbejde.

Det er sidste gang jeg kommer til at holde en workshop i København, inden jeg flytter til Jylland, så det er med at hoppe på 😉

Workshoppen er forbeholdt deltagere af Ladies First netværksforløbet, som jeg også selv var en del af, og medlemmer af KPH. Efter d.18/1, vil workshoppen blive åbnet for andre.

Udtalelse fra tidligere deltager:

Workshoppen med Ditte gav mig endnu mere mod på at fortsætte mit arbejde, kaste mig ud i nye projekter og nu med en større sikkerhed om, at det hele nok skal gå, for når jeg ser tilbage på min historie, så har det altid lykkedes for mig, og jeg har tillid til, at det vil fortsætte sådan.” 
Marie-Louise Pedersen, Iværksætter med firmaet En bid af Malou

 Film fra tidligere workshop
Malous film
Malou er iværksætter i sit eget firma En bid af Malou.